Resa till London? Missa inte biljetter till Harry Potter Studios Park

Ska du resa till London och vill uppleva Harry Potters värld finns det många utflykter och aktiviteter. Den mest eftertraktade utflykten är nog Harry Potter Studios Park. Warner Bros. Studio ligger en bit utanför London men kan lätt besökas om du köper biljetter som inkluderar transfer.

Du kan förköpa biljetter online till studion för en heldag i en magisk värld. Även harry potter museet finns där. Harry Potter museet öppnade år 2012 och är mycket populärt oavsett ålder.

Att köpa biljetter i god tid är att rekommendera då de lätt säljer slut. Det är en av de mest populära utflykterna runt London.

Räkna med en heldag i Harry Potters värld

Att besöka Harry Potter Studios Park utanför London är nästan en heldag i en magisk värld. Runt fyra till fem timmar tar det för den som verkligen vill veta allt om hur filmerna gjordes. Det finns många olika rum och upplevelser, det är inte bara att se studion.

Det kan vara många besökare, det är inte bara i Sverige som Harry Potter varit en av de mest sedda på bio. Därför är det bäst att undvika helger, framför allt om du reser med barn. Besöket tar längre tid och även om det finns begränsningar kan det bli trångt.

Det finns möjlighet att äta inne på studion men priserna i restaurangen är inte i budgetklass. Därför rekommenderas att äta innan eller efter besöket.

Andra aktiviteter med Harry Potter-tema

Om du inte hittar biljetter finns gott om andra aktiviteter med Harry Potter i fokus i London. Bland annat kan du gå stadsvandringar med guide. Det finns även bussturer om vädret inte riktigt tillåter utomhusaktiviteter.

Missa inte att besöka Kings`s Cross Station som har den berömda plattformen från Harry Potter. Där finns såklart även souvenirbutiker och annan spännande.

En del inkluderas i London Pass tillsammans med många andra roliga aktiviteter. London Pass finns också att köpa online och passar dig som vill uppleva London några dagar.