Bosatt vid golfbanan

Många äkta hälfter klagar på att deras partner älskar golf. Kanske inte att de har ett intresse, utan mer hur mycket tid de tillbringar där. Lösningen är enkel. Börja spela golf själv, och se hur roligt det är. En del har börjat bara för att kunna dela sina käras intresse, och blivit helt uppslukad. Det är en bra sport som du kan göra tillsammans med andra.

Till en början kan det vara komplicerat, det kräver ju en viss teknik. Men övning ger färdighet och innan du vet ordet av klarar du lätt av en hel bana. Innan du ger dig ut i det fria måste du lära dig grunderna och skaffa ett grönt kort. Men det gör du lätt online, och sedan är det bara att kasta sig ut i sporten.

Lära sig grunderna först

Det är roligare att sporta om du lär dig grunderna först, och golf är inget undantag. Du lär dig också mer genom att spela på olika banor. Många tycker om att åka till Skottland där det finns flera bra banor. Även Sverige har dock sin beskärda del för golf är väldigt populärt här i landet. Pröva på lite olika terränger, ta en kurs eller två, men framför allt handlar det om att öva. Spana in Happy Golfers utbud.

En fördel med golf är att du får motion och kommer ut i friska luften. Det är även ett trevligt sätt att umgås med kollegor, vänner eller familjen. Barn kan lära sig golfa ganska tidigt, och då kan hela familjen göra utflykter till trevliga banor. Ett alternativ är att skaffa dig en egen och verkligen bosätta dig på banan. Intressant chans för golfare att äga sin alldeles egen golfbana.

Golfens intressanta värld

Många tycker om att följa golf i sportnyheterna. Det är ett spännande spel där allt kan hända. Ibland avgörs inte matchen förrän mot slutet, och det är inte givet vem som kommer att vinna. I alla fall inte när spelarna är jämnt matchade, det blir roligare på det sättet.

De riktigt stora spelarna tjänar gott på sporten. Förutom de pengar de får i vinst så är det många som vill få dem att göra reklam för sina produkter. En del startar egna företag och kombinerar en bra idé med sitt kända namn. Det börjar med golf och slutar med kläder eller sportdrycker. Karriären fortsätter alltså att löna sig långt efter pensionsåldern.

Men de flesta når aldrig så långt, och har inga sådana mål heller. Det viktigaste är att ha roligt med golf, att komma ut och sporta lite. Antingen ensam eller med något trevligt sällskap.